1. Home
  2. ВИДЕА
  3. Секцијата на жени на КСС во кампања за еднаква работа, еднакви плати

Секцијата на жени на КСС во кампања за еднаква работа, еднакви плати

Секцијата на жени на КСС во кампања за еднаква работа, еднакви плати
0
329 ПРЕГЛЕДИ

Скопје, 8 март 2017

Секцијата на жени при КСС, Меѓународниот ден на жената го одбележува на еден поинаков начин преку испраќање на порака за еднаквост во платите за жените и за мажите.

 

 

 

Campaign of women section of KSS – equal pay for equal work

Campaign of women section of KSS – equal pay for equal work
0
0 ПРЕГЛЕДИ

Skopje, 8 March 2017

Women Section of KSS, marked International Women’s Day on a different way by sending a message of equal pay for women and men.