ХРОНИЧНО БОЛНИТЕ СЕ ВРАЌААТ НА РАБОТА БЕЗ АЖУРИРАНА ПРОЦЕНКА НА РИЗИК НА РАБОТНО МЕСТО СОГЛАСНО НОВАТА БИОЛОШКА ШТЕТНОСТ ОД САРС-КОВ-2 ВИРУСОТ

Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија КСС е загрижена поради новонастанатата ситуација и новата реалност во која работниците кои беа…

ДЕН НА ЕДНАКВА ПЛАТА – 18 септември 2020 година се одбележува инаугуративниот Меѓународен ден на еднаква плата на Обединетите нации

Мегународната конфедерација на синдикати – ИТУЦ повикува на заедничка акција за поништување на вековната неправда за жените, правејќи реално еднаква…

1 2 3 34