1. Home
  2. ВИДЕА
  3. Промотивен настан на КСС – “Мирно решавање на работни спорови”

Промотивен настан на КСС – “Мирно решавање на работни спорови”

0
79 ПРЕГЛЕДИ

Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија денес во х. Холидеј Ин, пред своето бројно членство организираше настан на кој промовираше механизам за мирно решавање на работните спорови по мирен, вонсудски пат, со помош на помирувач, односно арбитер.