1. Home
  2. ВИДЕА
  3. Секција на жени на КСС го прославува 8-ми Март 2016

Секција на жени на КСС го прославува 8-ми Март 2016

0
217 ПРЕГЛЕДИ

Женската секција при Конфедерацијата за слободни синдикати на еден мошне необичен и традиционален начин го обележува 8-ми март, празникот на жената.

Г-ѓа Билјана Цветковска од женската секција која го води овој проект зборува за целите на манифестацијата.