1. Home
  2. Новости
  3. Честит 1ви Мај – Меѓународниот ден на трудот

Честит 1ви Мај – Меѓународниот ден на трудот

Честит 1ви Мај – Меѓународниот ден на трудот
0
263 ПРЕГЛЕДИ

Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија на сите работници и на сите граѓани на Република Македонија им го честита Мегународниот ден на трудот, Први мај со кој се потсетуваме на борбата работнички права, односно за да имаме 8 часпвен работен ден, за правото на слободни денови, за правото на заштита при работа и многу други.

КСС ја продолжува својата работа 365 дена во годината и денес Ве повикува да се приклучите кон кампањата “И младите имаат работнички права! – 365 дена работнички права – ” со само еден клик на линкот:

  https://www.facebook.com/365denarabotnickiprava/

hands-01