1. Home
  2. Women
  3. FIVE YEARS KSS

FIVE YEARS KSS

FIVE YEARS KSS
0
164 ПРЕГЛЕДИ

На 28 декември 2010 КСС одбележа еден многу значаен јубилеј – 5 години од своето постоење, кој беше прославен во Хотелот Континентал со низа активности: Свечена седница, Новогодишен хуманитарен базар во организација на Секцијата на жени на КСС и свечен коктел.

Хуманитарниот базар на кој за продажба беа домашно направени производи на нашите членки, храна, накит, облека идр, ја надополни свеченоста и предизвика огромен интерес. КСС е горда што со скромниот приход остварен со продажба на овие производи ќе донесе предновогодишна радост за штитениците на СОС Детското село и Домот за стари лица – 13 Ноември.