1. Home
  2. Uncategorized
  3. Одржана работна средба на КСС со министерот за правда

Одржана работна средба на КСС со министерот за правда

Одржана работна средба на КСС со министерот за правда
0
288 ПРЕГЛЕДИ

Денес во просториите на министерството за правда се одржа работна средба помеѓу раководството на Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија и министерот за правда, г-дин Бојан Маричиќ.

На средбата беа изнесени и дискутирани сите моментални проблеми со кои се соочува синдикатот односно сите грански синдикати при КСС, а се во доменот на работа на министерството за правда.

Средбата беше одржана во позитивна атмосфера и конструктивност од страната на министерот Маричиќ  кој кажа дека со своето работење ќе се обиде да се решат сите проблеми во функционирањето, имајќи предвид дека тоа е во корист на двете страни.