1. Home
  2. Tag "социјален дијалог"

Обука за социјален дијалог со претставници на синдикати

Денес во Тетово започна дводневна  обука за социјален дијалог за претставниците на синдикатите. Со организирањето на оваа обука се влијае на зголемување на свеста за функционирањето и делувањето на синдикатите и колку тоа е важно за подобрување на работничките права и подобрување на работните места. Предавачите зборуваа за тоа што е социјален дијалог, кои се […]