1. Home
  2. Новости
  3. Потполна поддршка од УНАСМ на протестот на КСС

Потполна поддршка од УНАСМ на протестот на КСС

Потполна поддршка од УНАСМ на протестот на КСС
0
163 ПРЕГЛЕДИ

Уште еден од националните синдикати во Македонија, Унијата на независни и автономни синдикати на Македонија (УНАСМ) даде потполна поддршка на предупредувачкиот протест на дел од синдикатите при Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија (КСС) и УНАСМ ќе земе и активно учество на протестот. Најзначајна е поддршката од синдикатите, односно заедничката заложба за унапредување на правата на работниците.