1. Home
  2. Новости
  3. Кои фирми се ослободени од исплата на К-15

Кои фирми се ослободени од исплата на К-15

Кои фирми се ослободени од исплата на К-15
0
309 ПРЕГЛЕДИ

Санела Доневска од Конфедерацијата на слободни синдикати за платформата „Само Прашај“  одговори на прашањето кои фирми се ослободени од исплата на К-15.

Одговорот може да го проследите на следново видео: