1. Home
  2. Tag "награди"

МАЧР ги додели HR наградите за 2020 година

Ве известуваме дека Mакедонската асоцијација за човечки ресурси и оваа година успешно ги додели HR наградите за 2020 година. Целта на овие награди е да се препознаат, признаат, промовираат и да се наградат успесите на најпосветените професионалци и тимови од одделот за управување со човечките ресурси. Доделувањето на HR награди беше спроведено по седми пат […]