1. Home
  2. Новости
  3. Честит Велигден

Честит Велигден

Честит Велигден
0
420 ПРЕГЛЕДИ

Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија, на сите верници од православна вероисповед им посакува среќни Велигденски празници, со желби за мир, хармонија и благосостојба во срцата.