1. Home
  2. Новости
  3. Честит Божиќ

Честит Божиќ

Честит Божиќ
0
498 ПРЕГЛЕДИ

КСС на сите верници од православна вероисповед им го честита големиот верски празник Божиќ и им посакува благосостојба и добро здравје.