1. Home
  2. Новости
  3. Среќна Нова 2021 година

Среќна Нова 2021 година

Среќна Нова 2021 година
0
299 ПРЕГЛЕДИ

Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија Ви ја честита Новата 2021 година и посакуваме таа да Ви биде поуспешна, побериќетна од оваа која изминува, да биде исполнета со среќа, благосостојба и успех на сите полиња и најважно од се со добро здравје.