1. Home
  2. Новости
  3. Санела Доневска за порталот Работник – Што претставува прекувремена работа?

Санела Доневска за порталот Работник – Што претставува прекувремена работа?

Санела Доневска за порталот Работник – Што претставува прекувремена работа?
0
249 ПРЕГЛЕДИ

Санела Доневска од Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија за порталот Работник одговoри на прашањата:

  • Што значи прекувремена работа?
  • Колку може да трае прекувремената работа?
  • Колку изнесува надоместокот за прекувремена работа?

Одговорите на прашањата можете да ги проследите на видеото подоле: