КСС преку Јавен протест ги искажа своите барања

0

Дел од одржаниот Јавен протест на КСС пред Владата на Република Македонија на 17.01.2018 год. каде се обрати Претседателот на КСС, Благоја Ралповски.

Сподели на социјални медиуми

Оставете коментар

Copyright kss.mk