„КОЛКУ СЕ ПОЧИТУВААТ РАБОТНИЧКИТЕ ПРАВА НА МЛАДИТЕ ВО Р. МАКЕДОНИЈА?“

0

Панел дискусија „Колку се почитуваат работничките права на младите во Р. Македонија?“ во рамките на Националната кампања „365 Работнички Права за Младите“ која ја спроведуваат Коалиција СЕГА преку Младинските Информативни центри во Прилеп и Кавадарци во соработка со Конфедерација на слободни синдикати на Македонија, Факултети.мк и Агенција за млади и спорт на Р. Македонија.

Сподели на социјални медиуми

Copyright kss.mk