1. Home
  2. Tag "работници"

СООПШТЕНИЕ – 28 Април – Светки ден за безбедност и здравје при работа

Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија (КСС) оваа година во време на пандемија Светскиот ден за безбедност и здравје при работа – 28 Април го одбележува со онлјан кампања која ја води на социјалните мрежи и се приклучи на глобалното синдикално движење за утврдување на безбедноста и здравјето при работа како темелно право. И оваа […]