1. Home
  2. Tag "Работник"

Санела Доневска за порталот Работник – Што претставува прекувремена работа?

Санела Доневска од Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија за порталот Работник одговoри на прашањата: Што значи прекувремена работа? Колку може да трае прекувремената работа? Колку изнесува надоместокот за прекувремена работа? Одговорите на прашањата можете да ги проследите на видеото подоле: