1. Home
  2. Новости
  3. Tренинг работилница за Секцијата на млади при КСС

Tренинг работилница за Секцијата на млади при КСС

Tренинг работилница за Секцијата на млади при КСС
0
333 ПРЕГЛЕДИ

Во периодот од 15.05.2023 до 16.05.2023, Конфедерацијата на слободни синдикати во сорабока со Solidarity Center организираше тренинг работилница за Секцијата на млади при КСС. На тренинг работилницата присустните дисутираа за предизвиците кои што ги имаат младите во синдикатот и како истите да се надминат, но и кои можности ги имаат доколку се членови на КСС. Воедно се обучија како да бидат млади лидери а и практично работеа во групи каде што подоцна ги презентираа своите идеи за поголемо активирање на млади во синдикатот.

Галерија со слики