1. Home
  2. Новости
  3. Честит празник Рамазан Бајрам

Честит празник Рамазан Бајрам

Честит празник Рамазан Бајрам
0
646 ПРЕГЛЕДИ

Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија, им го честита големиот празник Рамазан Бајрам на сите наши членови од муслиманска вероисповед кои го чествуваат овој празник. Ви посакуваме многу мир, среќа, бериќет и љубов.