1. Home
  2. Новости
  3. Унијата на Независни и Автономни Синдикати на Македонија-(УНАСМ) со поддршка за протестите на гранските синдикати при КСС

Унијата на Независни и Автономни Синдикати на Македонија-(УНАСМ) со поддршка за протестите на гранските синдикати при КСС

Унијата на Независни и Автономни Синдикати на Македонија-(УНАСМ) со поддршка за протестите на гранските синдикати при КСС
0
321 ПРЕГЛЕДИ

Унијата на Независни и Автономни Синдикати на Македонија (УНАСМ) со безрезервна поддршка за протестите на гранските синдикати при Конфедерација на слободни синдикати на Македонија-КСС. УНАСМ дава целосна поддршка за напорите кои ги вложуваме како Конфедерација за унапредување на работничките права.