1. Home
  2. Новости
  3. Среќни новогодишни и божиќни празници

Среќни новогодишни и божиќни празници

Среќни новогодишни и божиќни празници
0
402 ПРЕГЛЕДИ

Почитувани членови, почитувани работници во Р.Македонија,
Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија Ви ја честита Новата 2018 година со желби за добро здравје, просперитет, поквалитетни работни места и повисоки плати