1. Home
  2. Новости
  3. Среќна Нова 2020 година

Среќна Нова 2020 година

Среќна Нова 2020 година
0
347 ПРЕГЛЕДИ

Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија  на сите им ги честита Новогодишните и Божиќните празници, со желби новата година да биде поуспешна и побериќетна од оваа која изминува, да биде исполнета со добро здравје, благосoстoјба и успех.

Среќна 2020 година