1. Home
  2. Новости
  3. Синдикат на затворите изрази поддршка на своите колеги синдикалци од Синдикатот на полиција во Македонија

Синдикат на затворите изрази поддршка на своите колеги синдикалци од Синдикатот на полиција во Македонија

Синдикат на затворите изрази поддршка на своите колеги синдикалци од Синдикатот на полиција во Македонија
0
387 ПРЕГЛЕДИ

Синдикалната организација Синдикат на затворите изрази поддршка на своите колеги и синдикалци од Синдикатот на полиција во Македонија.

Синдикатот на Затворите на Македонија ќе се приклучи на протестот со свои членови  и дава силна  поддршка на Синдикатот на полиција на Македонија кој  организира протест  пред Министерството за внатрешни работи на ден 27.10.2020 година ( вторник ).

Само со взаемно  подддржување можеме да постигнеме до саканата цел.

СИЛА НА НОВОТО ВРЕМЕ- Заедно сме посилни