1. Home
  2. Новости
  3. ПРАКТИКАНТ – ПРАВЕН СОРАБОТНИК

ПРАКТИКАНТ – ПРАВЕН СОРАБОТНИК

ПРАКТИКАНТ – ПРАВЕН СОРАБОТНИК
0
328 ПРЕГЛЕДИ

Конфедерација на слободни синдикати на Македонија објавува оглас за :

ПРАКТИКАНТ – ПРАВЕН СОРАБОТНИК

Потребни квалификации:

-Завршени правни студии или последна година на втор циклус на студии

– Солидно познавање на англиски јазик

– Пожелно е познавање на WordPress

 

Профил на личноста:

-способност за самостојна и тимска работа

-одлични писмени, комуникациски и организациски вештини

-преземање на самоиницијатива во работата

-решавање на проблеми и позитивен пристап во работата

Ние нудиме:

-Платена практична работа;

– Платена обука за надоградување во работата од професионалци, професори, правници, адвокати;

-Работно време, 25 часа неделно

-Можност за континуирана надградба и развој во кариера;

– Со можност за вработување

Со финансиска поддршка од проектот Зајакнување на социјалниот дијалог, кој го спроведува Меѓународната организација на трудот, а е финансиран од Европската Унија.