1. Home
  2. Новости
  3. Повик за ангажирање на лице за редизајн на веб страната на КСС

Повик за ангажирање на лице за редизајн на веб страната на КСС

Повик за ангажирање на лице за редизајн на веб страната на КСС
0
121 ПРЕГЛЕДИ

Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија во рамките на проектот Trade unions for a fair recovery: Strengthening the role of trade unions in mitigating the impact of the COVID-19 crisis објавува повик за ангажирање на веб дизајнер за редизајн на веб сајтот на КСС и подобрување на алатките за координација.

На огласот можат да конкурираат физички или правни лица кои сметаат дека поседуваат:

  • Организираност и одговорност кон доверените работни задачи;
  • Флексибилност и проактивност;
  • Претходно искуство во областа;
  • Активно познавање на глобалните трендови во областа на дизајн и адвертајзинг;

Рокот за контакт е најдоцна до 07.03.2022 година.

Сите заинтересирани кандидати да се јават на контакт телефон (02) 2 466 238. По одржаните разговори со кандидатите избрани во потесен круг ќе се закажат индивидуални состаноци.