1. Home
  2. Новости
  3. КСС со допис до пратениците за поддршка на поднесените амандмани за измена на Буџетот за 2023

КСС со допис до пратениците за поддршка на поднесените амандмани за измена на Буџетот за 2023

0
223 ПРЕГЛЕДИ

Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија (КСС) се обрати до пратениците во Собранието да ги поддржат амандманите за измени на буџетот за 2023, кои што беа поднесени од група пратеници како реакција на дописот од КСС до пратениците во Собранието.

 

Во прилог Барањето до пратениците: