1. Home
  2. Новости
  3. Колку денови годишен одмор ми следуваат?

Колку денови годишен одмор ми следуваат?

Колку денови годишен одмор ми следуваат?
0
264 ПРЕГЛЕДИ

Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија на сите начини ги информира своите членови, но и сите работници за правата од работен однос кои им следуваат. И ова е еден од начините како одговорите да стигнат до Вас.

Погледнете го видеото подолу кое говори за правото на годишен одмор кое му следува на секој работник.

За ова и за други прашања од работен однос обратете се до КСС.