1. Home
  2. Анкета

Анкета

? Дали ви се допаѓа мобилната апликација на КСС
RESULT
Да, ми се допаѓа многу2 votes ( 25% )
Не 0 votes ( 0% )
Незнам, не сум ја погледнал5 votes ( 63% )
Ќе ја превземам подоцна1 votes ( 13% )