Економско социјалниот совет го поддржа пакетот закони за реализација на проектот „Македонија вработува 2“

Економско социјалниот совет го поддржа пакетот закони за реализација на проектот „Македонија вработува 2“, со кој се предвидува вработување меѓу…

1 38 39 40 41