Денес одржан вебинар „Анализа на состојбата и справувањето со пандемијата со Ковид 19 во Р. С.Македонија од здравствен аспект“

Денеска се одржа вебинар на кој се анализираа здравствените аспекти на вирусот Ковид-19, кој беше организиран од страна на Конфедерацијата…

Доведување на работниците во животно загрозувачка состојба поради неспроведување на Законот за безбедност и здравје при работа

Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија, има морална, етичка и законска одговорност да ја предупреди Владата и сите работодавачи во…

1 2 3 4 5 6 41