Новости
Реакција на КСС за блокадата на граничниот премин на Република Грција кон Република Македонија

Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија својата загриженост по однос на повеќедневната  блокада на  граничниот премин на Република Грција кон…

Новости
Присуство на КСС на Извршниот комитет на Европската конфедерација на синдикати (ETUC)

Брисел, 14-15 декември 2016 Претставници од Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија присуствуваа на Извршниот комитет на Европската конфедерација на…

1 20 21 22 23 24 25