Секцијата на жени на КСС во кампања за еднаква работа, еднакви плати

0

Скопје, 8 март 2017

Секцијата на жени при КСС, Меѓународниот ден на жената го одбележува на еден поинаков начин преку испраќање на порака за еднаквост во платите за жените и за мажите.

 

 

 

Сподели на социјални медиуми

Оставете коментар

Copyright kss.mk