Промотивен настан на КСС – “Мирно решавање на работни спорови”

0

Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија денес во х. Холидеј Ин, пред своето бројно членство организираше настан на кој промовираше механизам за мирно решавање на работните спорови по мирен, вонсудски пат, со помош на помирувач, односно арбитер.

 

Сподели на социјални медиуми

Оставете коментар

Copyright kss.mk