И синдикатите рекетирани?

На денешната прес – конференција на Самостојниот синдикат на работниците од  енергетика, рударство и индустрија – ССЕРИ при Конфедерацијата на…

Класична предизборна измама

Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија (КСС) и Синдикатот на администрација и државна управа на Македонија (САДУ)  преку соопштение до…

1 7 8 9 10 11 34