Реакција на КСС за блокадата на граничниот премин на Република Грција кон Република Македонија

Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија својата загриженост по однос на повеќедневната  блокада на  граничниот премин на Република Грција кон…

1 32 33 34 35 36 37