КСС бара покачување на платите согласно покачувањето на минималната плата преку почитување на социјалниот дијалог

Денес на прес-конференција наменета за информирање на пошироката јавност,  Конфедерацијата на слободни синдикати ги истакна моменталните состојби за нефункционирањето на…

1 29 30 31 32 33 38