Новости
ПРВОМАЈСКИ ПРОГЛАС

Конференцијата на Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија на седницата одржана на 30.04.2018 година расправаше за актуелните економско социјални состојби…

Новости
Честит Велигден

Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија, на сите верници од православна вероисповед им посакува среќни Велигденски празници, со желби за…

1 2 3 4 5 16