Во пресрет на Меѓународниот ден на трудот, потпишан Меморандум за соработка со Коалиција на младински организации СЕГА

И младите имаат работнички права! – 365 дена работнички права – Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија и Коалицијата на…

КСС организира свечена академија по повод приемот во Меѓународната конфедерација на синдикати (ITUC) и Европската конфедерација на синдикати (ETUC)

Скопје 22.03.2017г., Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија по повод приемот во Меѓународната конфедерација на синдикати (ITUC) и Европската конфедерација…

1 26 27 28 29 30 33