Новости
Економско социјалниот совет го поддржа пакетот закони за реализација на проектот „Македонија вработува 2“

Економско социјалниот совет го поддржа пакетот закони за реализација на проектот „Македонија вработува 2“, со кој се предвидува вработување меѓу…

Новости
Пленарна седница на РСС “Солидарност” и апликација за полноправно членство во Европската конфедерација на синдикати

Во периодот од 7-10.05.2016 год. во Бечичи во Црна Гора се одржа пленарна седница на регионалниот сојуз на синдикати “Солидарност”…

1 20 21 22 23