Новости
Повеќе случаи на теренска работа за време на топлотниот бран, КСС со претставка до Инспекторатот за труд

Конфедерација на слободни синдикати на Македонија, регистираше повеќе случаи на теренска работа за време на топлотниот бран кој ја зафати…

Новости
КСС порачува да се почитуваат мерките и препораките за заштита на работниците за време на топлотен бран

По најавата од Управата за хидрометеоролошки работи, дека се очекуваат исклучително топли денови со температури до 41 степен, Конфедерацијата на…

1 2 3 4 23