Новости
КСС информира за неколкумесечното мешање на раководството на АД ЕЛЕМ во синдикалното организирање

Гранскиот синдикат, Самостојниот синдикат на работниците од енергетика, рударство  и индустрија на Република Македонија, кој што е во состав на…

1 13 14 15 16 17 26