Новости
КСС бара покачување на платите согласно покачувањето на минималната плата преку почитување на социјалниот дијалог

Денес на прес-конференција наменета за информирање на пошироката јавност,  Конфедерацијата на слободни синдикати ги истакна моменталните состојби за нефункционирањето на…

1 12 13 14 15 16 21