КСС го поддржа предлогот за покачување на платите во јавниот сектор

0

На јавната расправа на Комисијата за труд и социјална политика, Конфедерацијата на слободни синдикати го поддржа предлогот за покачување на платите во јавниот сектор.

Сподели на социјални медиуми

Оставете коментар

Copyright kss.mk