Честит празник Рамазан Бајрам

0

Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија, им го честита големиот празник Рамазан Бајрам на сите наши членови од муслиманска вероисповед кои го чествуваат овој празник. Ви посакуваме многу мир, среќа, бериќет и љубов.

Сподели на социјални медиуми

Оставете коментар

Copyright kss.mk