Среќни новогодишни и божиќни празници

0

Почитувани членови, почитувани работници во Р.Македонија,
Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија Ви ја честита Новата 2018 година со желби за добро здравје, просперитет, поквалитетни работни места и повисоки плати

Сподели на социјални медиуми

Оставете коментар

Copyright kss.mk