Синдикат на затворите изрази поддршка на своите колеги синдикалци од Синдикатот на полиција во Македонија

0

Синдикалната организација Синдикат на затворите изрази поддршка на своите колеги и синдикалци од Синдикатот на полиција во Македонија.

Синдикатот на Затворите на Македонија ќе се приклучи на протестот со свои членови  и дава силна  поддршка на Синдикатот на полиција на Македонија кој  организира протест  пред Министерството за внатрешни работи на ден 27.10.2020 година ( вторник ).

Само со взаемно  подддржување можеме да постигнеме до саканата цел.

СИЛА НА НОВОТО ВРЕМЕ- Заедно сме посилни

 

Сподели на социјални медиуми

Оставете коментар

Copyright kss.mk