Конфедерација на слободни синдикати

0

Видео материјал од IV конгрес на 21 декември 2015 година во х. Континентал.

Кликнете за да го погледнете видеото од Конфедерација на слободни синдикати на Македонија.

 

Сподели на социјални медиуми

Оставете коментар

Copyright kss.mk