Синдикатот на Поштенски и Телекомуникациски оператори на Македонија дава поддршка за протестот и изразува солидарност во борбата на СПМ

Синдикатот на Поштенски и Телекомуникациски оператори на Македонија (СПТОМ) испрати безрезервна поддршка за утрешниот протест на Синдикатот на полицијата на…

Синдикат на затворите изрази поддршка на своите колеги синдикалци од Синдикатот на полиција во Македонија

Синдикалната организација Синдикат на затворите изрази поддршка на своите колеги и синдикалци од Синдикатот на полиција во Македонија. Синдикатот на…

Синдикатот на енергетика, рударство и индустрија на Македонија ги поддржува заложбите на Синдикатот на полицијата во Македонија

Самостојниот синдикат на работниците од енергетика, рударство и индустрија на Република Македонија истакна дека ќе земе активно учество во протестот…

Голема поддршка од гранскиот синдикат ССКО до Синдикат на полиција на Македонија

“Синдикатот на Станбено-деловните, локално-самоуправни, водостопански, хотелиерство и угостителство и радиодифузнни организации на РМ, како голем чин на синдикална сплотеност, солидарност…

1 2 3 37